Grillsesongen er i full gang – men hvis du dropper røyk og kull, har Fritaire det du trenger.
Ingredienser
Burgere:
450 g kjøttdeig, 80 % mager
1 ss ekstra jomfruolivenolje
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts løkpulver
1/4 ts flytende røyk (valgfritt)
1/4 ts røkt paprika
2 ss barbecuesaus
1/2 ts pepper
1/2 ts salt
Servering:
4 hamburgerbrød
4 skiver cheddarost eller ost etter eget valg
Valgfritt pålegg: salat, tomater, rødløk, sylteagurk osv.
Gå frem på følgende måte
- Varm opp Fritaire til 190 °C.
- Bland biff, olje, hvitløkspulver, løkpulver, røkt paprika, barbecuesaus, salt og pepper i en stor bolle.
- Form blandingen forsiktig til 4 karbonader.
- Trykk en fordypning i midten av hver burger med fingrene.
- Legg biffene på Air Stand/Griddle, med litt mellomrom mellom hver biff (stek om nødvendig i flere omganger).
- AirFry i 4 minutter, snu deretter burgeren og stek den i 4 minutter eller til indre temperatur på 74 °C.
- Legg en skive ost over hver burger og stek i ytterligere ett minutt.
- Pynt med ditt favoritttilbehør og server umiddelbart.