Prøv å tilberede disse krydrede laksestykkene til middag!
Ingredienser
2 laksefileter uten skinn 2 ts maizenamel (eller tapiokamel) 4 ss kaldt vann til pynt: ristede sesamfrø til pynt:
fersk gressløk Til marinaden 4 ss honning 4 ss hoisinsaus 6 ss soyasaus 2 ss limesaft 2 ss ingefærpasta 1 fedd hvitløk, hakket 1 ts chiliflakes 1/2 ts havsalt 1 ts sesamolje
Gå frem på følgende måte
Skjær laksen i ganske store terninger.
Bland sammen ingrediensene til marinaden i en middels stor bolle, og legg laksen i. La den marinere i minst 30 minutter. Luftstek bitene ved 200 °C i 5-6 minutter til de er litt sprø. Mens laksen steker, overfører du resten av marinaden til en kjele og koker den opp.
Løs opp stivelsen i det kalde vannet og tilsett den i marinaden. La det småkoke i noen minutter under forsiktig visping til sausen har tyknet.
Ta laksen ut av airfryeren og glaser den med sausen Dryss over chiliflakes, gressløk og sesamfrø.