Antall: 2 porter
Ingredienser:
2 store egg
5-6 cherrytomater, hakket i småbiter
Et lite knippe babyspinat
2 ss cottage cheese
1 ss revet parmesan
Olivenolje til å pensle med
En klype salt
Hakket gressløk, til å toppe med
Gjør dette:
1. Pensle en 5-10 cm stor ramekin med olivenolje
2. Skill eggehviter fra eggeplommer. Hell eggehvitene i en mellomstor bolle.
3. Legg eggeplommene i 2 separate små skåler, dekk til med plastfolie og sett til side.
4. Tilsett cottage cheese, parmesan og salt i bollen med eggehviter.
5. Visp blandingen lett sammen, og hell den i ramekinformen.
6. Topp med tomat og spinat, og dekk til med to stykker aluminiumsfolie.
7. Luftstek ved 175 °C i 10-15 minutter, eller til eggehvitene er faste.
8. Når eggehvitene er faste, tilsett eggeplommene og luftstek i 30 sek/1 min.
9. Pynt med gressløk, og server med ristet brød.