Bruk sesongens epler til en deilig og sunn dessert – bakt i Fritaire Air Fryer.
Ingredienser
2 Gala-epler (Alt Pink Lady eller Granny Smith) Matlagingsspray (kan brukes sammen med matolje eller smør) Sitronsaft 4 ss gresk yoghurt En håndfull granola Kanel Lønnesirup
Gå frem på følgende måte
- Still inn Fritaire på 175 °C.
- Vask eplene og kjern eplene, men pass på at du ikke lager hull i bunnen eller sidene av eplet.
- Pensle på sitronsaft for å motvirke de brune sidene på innsiden av eplet.
- Spray eplene med matspray, eller pensle dem med olje eller smør.
- Legg dem på bakepapir på risten.
- Luftstek i 15-20 minutter eller til eplene er litt sprø.
- La avkjøle i minst 10 minutter, og legg deretter gresk yoghurt i hvert eple.
- Topp med granola og drypp over lønnesirup og kanel.