Disse crostini med ristede oliven, servert med burrata, er en perfekt rett å servere sammen med andre småretter, eller bare som snacks!
Ingredienser
1 fersk burrataost, romtemperert
1 liten baguette, skåret i skiver
3,5 dl blandede oliven, utsteinet
4 ss olivenolje, pluss ekstra til crostinier
1 sjalottløk, delt i fire
3 fedd hvitløk
1 lime eller sitron, skåret i 4 kiler
2 kvister fersk timian
2 kvister fersk oregano, pluss ekstra til servering
2 kvister fersk rosmarin
Salt og pepper etter smak
Gå frem på følgende måte
Still Fritaire Air Fryer på 160 °C.
Bland oliven, løk, sitron/lime, hvitløk og urter i en liten ildfast form. Bland alt godt sammen. Salt og pepper, og frityrstek i frityrkokeren i 30 minutter.
Fjern ovnsfatet med oliven fra Fritaire, legg baguetteskivene på risten i stedet og drypp over litt olivenolje.
Øk temperaturen til 200 °C og stek brødet til det er gyllenbrunt.
Server olivenene med burrata og baguetteskiver.